Bine ați venit la EXIST

Existăm dintr-un singur motiv:

Sa facem tot posibilul să oferim cele mai bune branduri de accesorii pentru camerele de acțiune, drone și telefoane mobile și cele mai calitative Branduri de skateboarduri electrice.

Fără compromisuri.
Nu vom accepta altceva decât cea mai înaltă performanță disponibilă, cea mai bună calitate a construcției posibilă și cea mai bună experiență a clienților realizabilă.

Nu suntem cel mai ieftin brand de pe piață, deoarece calitatea și costurile reduse nu pot coexista.
Vom alege întotdeauna componenta sau procesul mai bun. Este un adevăr inevitabil că obții ceea ce plătești și de aceea nu vom face niciodată compromisuri in a va oferi produse Premium. Vă încurajăm să faceți cercetări despre alte mărci, știind că, în cele din urmă, performanța și gama pe care le oferim sunt superioare multor Branduri de pe piață. Puteți obține o placă mai puțin costisitoare decât Cele oferite de noi, cu siguranța, dar nu puteți obține una mai bună.

Puteți cu siguranța găsi alternative pentru accesoriile noastre, mai puțin costisitoare, dar cu siguranță nu puteți obține calitate mai bună.

45M

Products for sale

1.8M

Sellers Active on Martfury

30.6M

Buyers Activie on Martfury

$2.64M

Annual gross merchandise sales

Discover EXIST.ro’s Journey

August 2020
EXIST.ro se lanseaza ca si magazin online în Romania.
Ianuarie 2021
Brandul EXIST devine marca inregistrata la OSIM.

Awards & Recognition

Industry leaders and influencers recognize Overstock as one of the most trust worthy retail companies in the U.S., ranking high for both customer and employee satisfaction.

Main Menu